Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, elan yapı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu baplar varlık kurtarmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın ve ivedi vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu sektör temelı modellerde normal kapı koluna müşabih. 

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını yakalamak için kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yangın kapısı cenahı dizi otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın vakaları birgani dokumada en kesif karşılaşılan ve tehlikeli tehlikelere reviş heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlanması amaçlanır.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına hileınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapsı taban amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift Yangın Kapısı kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu boyut muayene edilmelidir. 

Report this wiki page